Forever Young


Selamat Datang Ke Blog 2015
Tuesday, September 22, 2015
ASSALAMUALAIKUM...

Finallythumbs up, siap jugak edit blog yang sekian lamanya tak diusik sejak dari zaman masuk form 6 sebab sibuk ! I'm started blogging since i'm in secondary school. Bila masuk zaman U kena buat blog pulak. WAJIB hokeythinking ! So, entri yang lama kena lah delete. Ahakss..!laughing Kenapa delete?? Sebab masa tu banyak sangat entri gila-gila yang aku taip. Almaklumlah kanak-kanak dalam proses membesar. Banyak benda dia nak cerita tapi orang takmau dengar so kena lah luahkan kat dalam blog.

Blog ini hanya untuk menceritakan kisah hidup di alam Universiti Pendidikan Sultan Idris dan tugasan yang diberikan oleh Lecturer Sir Fadhil Harfiez Abdul Muttalib untuk subjek IT(Kompetensi Teknologi Maklumat & Komunikasi, MTE3012).

Last but not least, SELAMAT DATANG ke blog baru saye pada tahun 2015 ini. Yeahhh..!!!big grin Nantikan kemunculan post yang seterusnya iaitu lebih kepada entri tugasan. Ya. Tugasan. Huhuhu


0 Comments:

Post a Comment



Thanks for reading :)




. Newer Post
Copyright© All Rights Reserved alwanijohari.blogspot.com